Kategori Spørgsmål og svar


Spørgsmål og svar

Hvordan man laver en komposthaug

Fyrene, fortæl os om komposthaugerne, her kaster vi græs der, er vi nødt til at drysse det på jorden? Hvor længe vil det være muligt at bruge det? Hvordan får man savsmuld til at rådne, vi har flere poser, hvad kan man gøre med dem? Det ser ud til, at de bælter senge, hvordan? Bare sprøjt ovenpå eller har brug for at rådne?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvilke planter er egnede til arbo-skulpturer

For nylig så jeg fotos af arboskulpturer, og nu vil jeg selv gøre noget. Desværre, hvor de blev lagt ud, blev det skrevet om sydlige planter, som vi praktisk talt ikke møder nogen steder. Hvilke af vores planter er egnede til at skabe sådan skønhed? 435 visninger | 09/11/2015 01:14 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte. I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvad kan dyrkes ved Sortehavskysten

Det er vinterfrugter, der er interessante :) hvad generelt kan passe til et mildt sydligt klima, så det bærer frugt om vinteren? tænker generelt på den mest indlysende mulighed - mandariner. Men jeg vil have noget andet) 705 visninger | 09/14/2015 02:03 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (a) I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Abrikoser i forstæderne

Bare et universalmiddel var ønsket om at dyrke abrikoser i landet. Det fungerer bare ikke endnu. Måske har nogen en lignende oplevelse? De planter, jeg planter, har ikke engang antydning af blomstring. 554 visninger | 09/12/2015 02:43 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person i landet spiser rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Thuja og tuyevik - hvad er forskellen

Hvordan skelnes der? Funktioner ved brug af begge dele? Tuevik, hvis jeg ikke tager fejl, blev brugt i konstruktionen på grund af nogle egenskaber ved træ. Thuja'en bruges til dekorative beplantninger. 1176 visninger | 09/15/2015 06:04 Seneste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person i landet spiser rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Valnødder

Valnød er ikke kun meget nyttigt for kroppen, men også træer er ikke meget tolerante, lave temperaturer. Det tilpasser sig let efter forskellige vejrklimatiske forhold. Jeg vil plante et par træer i mit eget landsted. Jeg ved, at der er forskellige sorter, men hvilke slår rod, og jo bedre er det at befrugte?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvorfor de nedre blade af en citron bliver gul

God dag. Jeg besluttede at dyrke en citron fra frøet, den voksede allerede ca. 10 cm. Og de nedre blade begyndte at tørre. Måske kom nogen over for at rådgive om, hvad der skete med ham? Mærker: Have 229 visninger | 15/15/2015 16:00 Seneste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte. I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Tørrede planter / kaktus ...

Vi har alle længe kendte planter som kaktus. Men hvor meget ved vi om dem? Hvad er det bedste habitat for denne art. Hvor i hvilket land hvordan man planter. Pleje og vandingstid. Hvor historisk set den første art stammer fra hvilke lande. Der er giftige kaktus, der er kaktus, der blomstrer hvert 5.-10. År.
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvorfor hortensiabladene blev hvide

Hej Fortæl mig, hvad med hortensia? Mærker: Gødning 857 visninger | 08/16/2015 14:18 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (a) I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette? og hvordan skal man håndtere dem? Tak for tidligere spurgte Victor Hvilken slags skadedyr, og hvordan man kan kurere planten?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Blommer blev syge

Frugt i flere år, alt var godt. Tre spande blev samlet. Men nu er frugterne dækket med en slags muck. Harpiks vises på steder på frugterne, og en orm sidder inde i blommen. Dette er andet år. Og på alle træerne. På fingrene tæller hele bærene: (Hvad skal man gøre? 842 visninger | 03.09.
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan slipper du af trelus i haven

Fortæl mig, hvordan man slipper af med trelus i haven? Mærker: Skadedyr, grøntsager 315 visninger | 09/12/2015 10:00 AM Seneste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte. I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette? og hvordan skal man håndtere dem? Tak for tidligere spurgte Victor Hvilken slags skadedyr og hvordan man kan kurere planten?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Rådgive planter til topiary

Velkommen! Rådgive planterne til topiary (for individuelle figurer, ikke et hegn)? Hvilke planter egner sig godt til klipning? Holde deres form og densitet, ikke skaldede steder over tid? 795 visninger | 09/10/2015 14:54 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person i landet spiser rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvordan man vælger et godt sommerhus

Vi vil købe et sommerhus. Hvad er de bedste kriterier at bedømme? Hvordan vælger jeg en god, hvis jeg ikke forstår godt? Mærker: Skadedyr 403 visninger | 08/26/2015 20:30 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte. I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette? og hvordan skal man håndtere dem?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Buske langs banen

Fortæl venligst, hvilke buske der kan plantes langs stien? I syd så jeg, at lavrushka vokser sådan - den er ret hård, men ikke stikkende, og den er beskåret figurativt. Men her (midtbåndet) vil det være køligt. Jeg vil gerne have noget lavt og ikke se på som separate buske, men som en enkelt "grænse".
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Er det muligt ikke at trimme klematis til vinteren

Der er en klematis af den 3. gruppe beskæring (næsten til nul) slags purpurea-fangenskab. Vækst op under 3 meter. Jeg tænker på at forplantes ... Hvad hvis du ikke trimmer det, men fjerner det fra dets støtte og lægger det helt i rillen og fylder det op og dækker rillen til vinteren ... Vil det ordne sig nu, eller er det værd at håndtere denne sommer? Mærker: Sygdom, plantevækst, planter, planter 398 visninger | 18.
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan samles kegler fra juletræer

Gå ikke op på et træ? Almindelige grangrene har for tynde grene, som kegler hænger på, og derudover er det umuligt at bestige træer, der er 4-5 meter høje. I januar 2013 plukkede jeg kegler med en frugtplukker, men så var der en masse kegler, og keglerne hang lavt - omkring 2,5-3 meter over jorden. Normalt hænger kegler i højden af ​​en bygning på 2 etager og derover.
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Pære fryser

I hytten er der en lille have, hvor æbletræer, stikkelsbær, blomme og pæretræer vokser. Men hvert år det samme problem: om vinteren fryser pæren, og kun det. I sommersæsonen sætter vi det i orden, men så gentages alt igen. Hvordan løses dette problem? 933 visninger | 09/12/2015 01:34 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte. I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvordan man laver en alternativ autowatering

Hvordan kan jeg organisere automatisk vanding på balkonen? Jeg tager med jævne mellemrum i flere dage og kan ikke udvande planterne på balkonen. Hvordan kan du organisere deres automatiske vanding uden at købe alle disse dyre systemer? 492 visninger | 09/18/2015 02:03 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvilke temperaturer kan sås inden vinteren

Sig mig, ved hvilke temperaturer kan du allerede så noget om vinteren og begynde at dække senge og buske? Vi har 10-15 grader om natten Tags: Sygdomme, drivhuse 287 visninger | 09/06/2015 02:59 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette?
Læs Mere

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos